Cautare

1648 de rezultate pentru "dou accidente rutiere pe dn 79 2c arad" (3.91 secunde)
Pornind de la datele statistice la nivel european, conform carora Romania este tara cu cele mai multe accidente rutiere din UE, un studiu IRES, furnizat ziarului Gandul, analizeaza comportamentul soferilor romani. Comparativ cu europenii, soferii romani se simt mult mai supusi pericolelor pe drumurile publice.
CRISTIAN de 40 de ani din Bucuresti, a condus un autoturism marca Renault Clio, pe bd.
Conform statisticilor publicate de Comisia Europeana, anul trecut, aproximativ 20.600 de persoane au murit in urma accidentelor rutiere, fiind vorba, fata de 2021, de o crestere de 3%.
Senatorul Butunoi Ionel Daniel a sustinut o DECLARATIE POLITICA intitulata "Educatia sanitara si educatia rutiera esentiale pentru dezvoltarea copiilor ", pe care o puteti citi in continuare.
- Potrivit noului Cod Rutier, vor fi sanctionati cu 9 pana la 20 de puncte-amenda si suspendarea permisului pana la 3 luni soferii care nu acorda prioritate, depasesc sau trec pe rosu si provoaca un accident rutier soldat exclusiv cu pagube materiale.
Politistul care anunta pe Facebook pozitia radarului dezvaluie cum incearca soferii sa scape de amenzi:
Sunt numai doi dintre marii investitori pe care i-a ratat Romania in ultimii ani din cauza starii proaste a infrastructurii rutiere si feroviare.
Imobilul ravnit de Virgil Coman, directorul Arhivelor Constanta este, dupa cum se stie, cel in care isi desfasoara activitatea Centrul Militar Zonal, atat pentru spatiul generos pe care il ofera, cat si pentru amplasarea in central municipiului si in apropierea Bibliotecii Judetene.
Autoritatile romane vor sa dezvolte transporturile pe rauri, in contextul in care la nivel european este una dintre solutiile la presiunea crescanda exercitata de transporturile rutiere si feroviare, a declarat Traian Basescu, citat de Mediafax, la conferinta paneuropeana de transporturi pe cai navigabile interioare, desfasurata la Palatul Parlamentului.
Problema o constituie proasta amplasare a intrarii supermarketului, din cauza clientilor fiind provocate adevarate ambuteiaje rutiere. ... Pe langa aceasta, numarul accidentelor rutiere, de cele mai multe ori datorate vitezei, au crescut drastic.
Târgul ad-hoc s-a extins si pe locurile de parcare amenajate pe strada Calea Bucuresti, însa, asa cum ne-a obisnuit, primaria se multumeste sa ia cunostinta. ... „Nu e de ajuns ca locurile de parcare sunt putine, le transformam si pe cele existente în talcioc.
Executivul a adoptat pe 28 octombrie o HG privind reglementarea furnizarii si transportului rutier de bunuri divizibile pe drumurile publice din Romania.
Scopul viitorului pod rutier peste canal este descongestionarea traficului greu din zona orasului Constanta si al vechiului pod rurier peste canal amplasat pe DN 39 (Constanta-Mangalia), au declarat oficialii Companiei Nationale Administratia Porturilor Maritime SA Constanta (CN APMC), adica entitatea ce va implementa acest important proiect de infrastructura estimat la cca.
Criza financiara a facut ca tot mai putine persoane sa fie interesate de achizitionarea unei masini noi, asa incat numarul inmatricularilor noi de vehicule rutiere pentru transportul pasagerilor a scazut, in semestrul I din 2009, cu 17,4% fata de perioada similara a anului trecut, iar cel al inmatricularilor noi de vehicule pentru transportul marfurilor cu 48%.
Decizia Ministerului Transporturilor de a aduce modificari contractului colectiv de munca, pare sa nemultumeasca angajatii Autoritatii Rutiere Romane, in conditiile in care noile reglementari le interzice specialistilor ARR sa fie asociati sau administratori la firme de transport, sa predea cursuri pentru atestate de transport sau sa aiba scoli de soferi.
La miting vor participa 1.500 de autocare si autobuze, 600 de masini ale scolilor de soferi si 10.000 de taxiuri, care se vor alinia pe bulevardul Kiseleff de la Muzeul Antipa la Piata Presei Libere.
Domeniile cele mai tentante pentru investitorii chinezi sunt cel energetic si cel al infrastructurii rutiere, potrivit unei informatii transmise de Ministerul Economiei la solicitarea HotNews.ro.
La solicitarea ZF, CNADNR a trimis rezultatele recensamantului general al circulatiei rutiere, realizat in 2010.
5/2011 privind cresterea sigurantei rutiere. ... Pe 1 noiembrie va intra in vigoare OG nr. 5/2011 pentru aprobarea unor reglementari privind cresterea siguranței rutiere, care modifica unele articole din OUG nr. 195/2002 privind circulatia pe drumurile publice.
In locul acestuia, raman insa tot mai multe gropi si un carosabil de multe ori impropriu unei circulatii rutiere normale intr-o tara europeana, in Europa secolului XXI. Fireste ca toate acestea reclama actiuni energice din partea guvernantilor si ample lucrari de reabilitare a infrastructurii rutiere.
google-analytics.com